U bent hier

12 Documenten: Detailhandel

 • 26 apr 2018

  The Future of Shopping - Belgian retail CEOs take the stage

  RetailDetail presents something entirely unique: Belgian top-level retail CEOs will discuss their industry’s opportunities and will debate on the matter.

 • 23 nov 2017

  Wie is de retailer van het jaar? Wie had de beste winkelketen en webshop in 2017? Wat was de knapste folder? Je komt het allemaal te weten op het retailfeest van het jaar op 23 november.

 • 18 nov 2016

  De detailhandel en horeca staan voor grote uitdagingen. Gewijzigde consumptietrends en de aandacht voor shopping- en winkelbeleving vragen een nieuwe aanpak op het vlak van omnichannel verkoop, marketing, klantenbenadering, winkelorganisatie en -inrichting.

 • 15 mrt 2016

  Graag nodigen we u uit voor ons Locatus Congres op dinsdag 15 maart 2016. Een middag vol inspiratie op een unieke locatie: Paleis Het Loo te Apeldoorn, Nederland.

 • 8 dec 2015

  Beste,

  Na het klassieke ondernemen, van 9 tot 18u fysiek aanwezig zijn, evolueerden we midden jaren 2000 naar ondernemen 2.0. Fysiek en digitaal via webshops aanwezig zijn, maar beiden gescheiden van elkaar.

 • 30 sep 2015

  woensdag 30 september 2015, van 7.00 uur tot 22.00 uurLonden, Verenigd KoninkrijkE-commerce is hot en iedereen wil het beste omnichannel model voor zijn business vinden, maar dat blijkt niet evident.

 • 26 aug 2015

  Sunday shopday is een nationale zondagsopening georganiseerd door Comeos en gesteund door Worldline die steeds op de eerste zondag van oktober valt. Onze eerste editie vorig jaar was een succes. Mede dankzij de leuke activiteiten die vele steden en gemeenten organiseerden.

 • 4 nov 2015

  Een ongekende daling en differentiatie van de vraag bij eindgebruikers zorgt voor fundamentele veranderingen in de kantoren- en winkelmarkt.

 • 24 apr 2014

  THE FUTURE OF RETAIL

  De retailsector wordt door elkaar geschud als nooit te voren. De invloed van het internet en e-commerce laat zich steeds meer voelen.

 • Steden en gemeenten kunnen economische groei en werkgelegenheid stimuleren  via toerisme, horeca en citymarketing

  De oproepen kaderen in het actieplan ondernemingsvriendelijke gemeente dat gemeenten wil sensibiliseren voor het belang van een gemeentelijk economisch en ondernemingsvriendelijk beleid en wil hen daarbij ondersteunen. Vorige oproepen focusten op onder meer op bedrijfshuisvesting, kernversterkend en innovatief winkelbeleid en verbetering dienstverlening. naar ondernemers.

Verfijn op organisatie