U bent hier

Inspiratie voor een kernversterkend winkelbeleid

Fasten your seatbelts! Niet alleen is de (volledige) landing van het decreet integraal handelsvestigingsbeleid in zicht, tegelijkertijd blijft de wondere wereld van het winkelen met zo'n vaart evolueren dat het parcours zich nog altijd hobbelig én boeiend aandient. De laatste bijeenkomsten van het Platform Centrummanagement stonden volledig in het teken van het decreet integraal handelsvestigingsbeleid.  Nu verruimen we met plezier weer onze scope op winkelbeleid in de brede zin.

Winkelbeleid alweer vanuit diverse invalshoeken bekeken. Bent u, vanuit economie, ruimtelijke ordening of citymarketing, van ver of nabij betrokken bij het winkelen in uw gemeente? Dan hopen we u alweer te mogen verwelkomen op deze Platformbijeenkomst. Na een korte stand van zaken en een blik op de impact van een recent Europees arrest, geven we het woord aan key note spreker Leo Van Broeck, Vlaams Bouwmeester. Verwacht u aan kritische maar constructieve suggesties voor een meer duurzaam winkellandschap. Daarna komt u alles te weten over de aanpak in winkelsteden Turnhout, Sint-Truiden, Roeselare en Lier.

Winkelbeleid alweer vanuit diverse invalshoeken bekeken. Bent u, vanuit economie, ruimtelijke ordening of citymarketing, van ver of nabij betrokken bij het winkelen in uw gemeente? Dan hopen we u alweer te mogen verwelkomen op deze Platformbijeenkomst. 

 

Meer info links
Datum
16 maart 2018
Waar
Paleis der Academiën
Hertogsstraat 1
1000 Brussel
België
Website organisator
http://www.vvsg.be

Delen