U bent hier

Design in Shops - Kortrijk: infomoment voor handelaars en horeca-uitbaters

Regio Kortrijk is sinds eind 2017 trotse member van hetUNESCO Creative Cities Network op gebied van Design. Om verder kleur te geven aan Kortrijk als stad van innovatie en creative design, lanceert Designregio Kortrijk & Stad Kortrijk, het project DESIGN IN SHOPS. Doel is handelaars aan te moedigen om samen te werken met een designer, om bijvoorbeeld, hun etalage in te richten, hun handelspand te herschikken, de zichtbaarheid van hun winkel te verbeteren of creatieve ingrepen te integreren…

Stel je kadidaat voor DESIGN IN SHOPS

Er worden 40 Kortrijkse handelaars of horecazaken financieel ondersteund en aangemoedigd om beroep te doen op een designer.

Handelaars die zich kandidaat stellen, kunnen geselecteerd worden door een jury op basis van kwalitatieve en objectieve criteria. Eens geselecteerd wordt de handelaar voorgesteld aan 3 internationale ontwerpers.

Daaruit kunt u zelf kiezen met wie u wil werken en kan er, niet onbelangrijk, een financiële ondersteuning van € 5000 worden bekomen.

Infomoment voor handelaars en horeca-uitbaters

Interesse? Maandagavond 24 juni om 19u30 is er indeDingen Kortrijk alvast een info moment voor handelaars gepland, met toelichting van Schepen van Economie Arne Vandendriessche en Stijn Debaillie, coördinator van DesignRegio Kortrijk. Handelaars kunnen er eveneens terecht voor praktische vragen. Daarnaast worden enkele Kortrijkse 'best practices' voorgesteld. Inschrijven voor het infomoment is verplicht.

 

Schrijf je hieronder in voor het infomoment.

Meer informatie en inschrijven: 
Onderneem in Kortrijk
Datum
24 juni 2019
Waar
deDingen
Budastraat 12
8500 Kortrijk
België
Prijs
€0,00 per persoon
Organisator
Kortrijk
Onderwerp

Delen